K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőre az alábbi nevezési lap kitöltésével tudsz csapatokat regisztrálni.

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírását itt olvashatod el.

A regisztráció után automatikusan értesítő e-mailt küldünk ki, amiben lépésről-lépésre leírjuk a versenyfelületre való belépés folyamatát.
Javasoljuk, hogy a beadott csapatnevekhez készíts saját adminisztrációt, hogy a későbbiekben is egyértelmű legyen, hogy kik tartoznak az adott csapatba!

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a nevezés az első forduló feladatainak visszaküldésével együtt válik érvényessé!

Nevezési kategória

Kérjük, válaszd ki, melyik kategóriában indul a csapat!
Csapat neve

Csapattagok korosztálya

Minimum 3, maximum 5 fős lehet a csapat.

A csapatot felkészítő kapcsolattartó személy adatai

Kérjük, a megfelelő pontot válaszd ki.

Iskola adatai

Bankfióki mentorprogramA bankfióki mentorprogram a középdöntőbe jutott csapatok számára érhető el. Ha csapatod bejut a középdöntőbe részt vesztek a mentorprogramban?


A K&H Csoport által közzétett hivatalos versenykiírásban ismertetett részvételi feltételeket megismertem, s azt a nevező diákokkal is megismertettem, azokat magunkra nézve kötelezően elfogadjuk. Jelen nevezési lap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a K&H Csoport a pályázat eredményének kihirdetése érdekében nyilvánosságra hozza nevemet és a csapat nevét, valamint az iskola nevét és címét. Igazolom továbbá, hogy a nevezési lapon szereplő adatok és hozzájárulások megadását, valamint a fenti adatkezeléshez való hozzájárulást az érintettek engedélyezték, illetve vállalom, hogy a versenykiírást a pályázók számára folyamatosan elérhetővé teszem.


kérdezz minket!

Amennyiben kérdésed van a vetélkedővel kapcsolatban, keresd bátran szervező kollégánkat az alábbi elérhetőségeken!
mobil: : (06 30) 510 8860 | e-mail: kh.vigyazzkeszpenz@lacom.hu