K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő

a versenyről

10 éves a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő – csatlakozzatok Ti is az egész tanéven átívelő pénzügyi kalandhoz!

Felnőttként szeretnél majd Te is okos pénzügyi döntéseket hozni? A K&H társadalmi felelősségvállalásának részeként 2010-ben éppen ezért indította el a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőt. Nevezz csapatoddal a versenyre és bizonyítsátok be, hogy Ti bántok a legügyesebben a pénzzel! Értékes nyeremények várnak rátok, a felkészülésben pedig KáPé is segíteni fog.

KáPé

A verseny indulása óta a nevezések száma mintegy megtízszereződött, a 2018-2019-es tanévben már több mint 8200 diák részvételével zajlott a verseny. Az elmúlt 9 évben a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőre összesen 759 településről 1696 iskola csapata, összesen több mint 46 ezer általános és középiskolás pályázott.

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő 2010-es indulása óta folyamatosan törekedtünk a program tematikájának megújítására. Az elmúlt évek tapasztalatát felhasználva a 2018-ban megújítottuk a vetélkedő programját, hogy naprakész, a fiatalok számára is érdekes, modern ismeretanyaggal és még több játékos feladattal fejleszthessük a diákok pénzügyi jártasságát.

versenykiírás

A K&H Csoport több módon is aktívan tesz a pénzügyi ismeretek széleskörű terjesztéséért. Különösen fontosnak tekinti, hogy a felnövekvő generáció tagjai mielőbb elsajátítsák az alapvető pénzügyi ismereteket, és így felnőttként jobban eligazodjanak a pénz világában, tudatos döntéseket hozzanak, ezáltal teljesebb életet élhessenek.


Versenykiírás

nevezés

Idén októbertől újra vár Titeket a 10 éves K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. Fontos állomás ez életünkben, ezért emeltük a tétet és megdupláztuk legtöbb nyereményünk értékékét! Vágjatok bele a pénzügyi kalandba, és nyerjétek meg az Xbox játékkonzolt, a Fuji Instax fényképezőgépet vagy további szuper menő ajándékaink egyikét. A nyereményekről és a verseny menetéről bővebben a versenykiírásban tájékozódhattok.

A vetélkedőre általános és középiskolás tanulók nevezhetnek, 3-5 fős csapatokban, a következő kategóriákban:

3-4. osztályosok
5-6. osztályosok
7-8. osztályosok
9-11. osztályosok

nevezési határidő: 2020. január 31. 23.59


nevezek a vetélkedőre!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a nevezés az első forduló feladatainak visszaküldésével együtt válik érvényessé!

nevezés

1. online fordulós feladatok

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a nevezés az első forduló feladatainak visszaküldésével együtt válik érvényessé!

A csapatok a feladatokat akár közösen is megoldhatják.

A megoldásokat e-mailben vagy postán lehet elküldeni az alábbi címre:
e-mailben: kh.vigyazzkeszpenz@lwpk.hu
postán: LWp Kommunikáció,1113 Budapest, Dinnye utca 12. II. em. 6.

beküldési határidő: 2020. január 31. 23.59
3-4. osztály
3-4. osztály
letöltés
5-6. osztály
5-6. osztály
letöltés
7-8. osztály
7-8. osztály
letöltés
7-8. osztály
9-11. osztály
letöltés

bankfióki mentorprogram

A bankfióki mentorprogramban a K&H fiókvezetői örömmel segítenek a felkészülésben. Kérhettek bankfióklátogatást, ez esetben tanulmányi kirándulást tehettek egy közeli K&H bankfiókban, ahol megismerhetitek az itt zajló folyamatokat. A másik lehetőség, hogy felkéritek a fiókvezetőt, hogy egy tanítási órán tartson nektek előadást az iskolában az alapvető pénzügyi ismeretekről.

A mentorprogram nevezéshez kötött, az igénylést az online és a nyomtatható nevezési lapon lehet jelezni!

galéria

2018/19-as tanév

2017/18-as tanév
döntő

középdöntők

2016/17-es tanév
döntő

középdöntők

2015/16-os tanév
döntők

középdöntők

2014/15-ös tanév
döntők

középdöntők

2013/14-es tanév
döntők

középdöntők

2012/13-as tanév
döntők

középdöntők

kérdezz minket!

Amennyiben kérdésed van a vetélkedővel kapcsolatban, keresd bátran szervező kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken!
telefon: (06 1) 279 3901 | mobil: (06 30) 525 9520 | e-mail: kh.vigyazzkeszpenz@lwpk.hu