K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő

a versenyről

Felnőttként szeretnél majd Te is okos pénzügyi döntéseket hozni? A K&H társadalmi felelősségvállalásának részeként 2010-ben éppen ezért indította el a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőt. Nevezz csapatoddal a versenyre és bizonyítsátok be, hogy Ti bántok a legügyesebben a pénzzel! Az idei vetélkedőre 2022. január 14-ig jelentkezhetsz. Értékes nyeremények várnak rátok, a felkészülésben pedig KáPé is segíteni fog.

A verseny indulása óta a nevezések száma mintegy megtízszereződött. A 2019-2020-as tanévben több mint 9000 diák részvételével zajlott a verseny, 2020-21-ben pedig, a pandémiás helyzet ellenére, több mint 6000-en jelentkeztek. Az elmúlt 11 évben a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőre közel 800 településről, több mint 1700 iskola csapata, azaz megközelítőleg 55 ezer általános és középiskolás pályázott.

KáPé

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő 2010-es indulása óta folyamatosan törekedtünk a program tematikájának megújítására. Az elmúlt évek tapasztalatát felhasználva a 2018-ban megújítottuk a vetélkedő programját, hogy naprakész, a fiatalok számára is érdekes, modern ismeretanyaggal és még több játékos feladattal fejleszthessük a diákok pénzügyi jártasságát.

2020 újdonsága volt az online középdöntő és döntő, 2021-ben pedig már az 1. fordulós feladatok kitöltése is online zajlik. A 2021-22-es tanévben minden fordulót online tartunk. Bízunk benne, hogy versenyzőink számára új szintre emelhetjük a versenyzés izgalmait, miközben a felület gyors és egyszerű hozzáférést biztosít.

versenykiírás

A K&H Csoport több módon is aktívan tesz a pénzügyi ismeretek széleskörű terjesztéséért. Különösen fontosnak tekinti, hogy a felnövekvő generáció tagjai mielőbb elsajátítsák az alapvető pénzügyi ismereteket, és így felnőttként jobban eligazodjanak a pénz világában, tudatos döntéseket hozzanak, ezáltal teljesebb életet élhessenek.


versenykiírás


adatkezelési nyilatkozat

nevezés

Örömmel tájékoztatunk, hogy a 2021-2022-es tanévben is elindult az immár 12 éves K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő.

A K&H Bank digitalizációs törekvéseivel összhangban ebben az évben mind a 4 fordulót online tartjuk. A feladatokat az erre a célra létrehozott online versenyfelületen tudjátok megoldani, melyet regisztráció után tudtok elérni.

Vágjatok bele idén is a pénzügyi kalandba, tegyétek próbára magatok az izgalmas online feladatokban és nyerjétek meg szuper díjak egyikét. A nyereményekről és a verseny menetéről bővebben a versenykiírásban tájékozódhattok.

A vetélkedőre általános és középiskolás tanulók nevezhetnek, 3-5 fős csapatokban, a következő kategóriákban:

nevezési határidő: 2022. január 14.


nevezek a vetélkedőre!


Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a nevezés az első forduló feladatainak beküldésével együtt válik érvényessé!

bankfióki mentorprogram

A bankfióki mentorprogramban a K&H dolgozói örömmel segítenek a felkészülésben. A mentorprogramot a középdöntőbe jutott csapatok vehetik igénybe. A programot a regisztráció során kérheted.

galéria

2018/19-as tanév

2017/18-as tanév
döntő

középdöntők

2016/17-es tanév
döntő

középdöntők

2015/16-os tanév
döntők

középdöntők

2014/15-ös tanév
döntők

középdöntők

2013/14-es tanév
döntők

középdöntők

2012/13-as tanév
döntők

középdöntők

kérdezz minket!

Amennyiben kérdésed van a vetélkedővel kapcsolatban, keresd bátran szervező kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken!
mobil: : (06 30) 510 8860 | e-mail: kh.vigyazzkeszpenz@lacom.hu